heleen 

Docente Heleen Rodenhuis

Heleen Rodenhuis is een gekwalificeerde YOGA DOCENTE, aangesloten bij het Himalayan Institute, U.S.A

Zij beoefent al meer dan 18 jaar Yoga en Meditatie en geeft sinds 1998 les.

Zij kan zich goed afstemmen op de individuele student in de groep, zodat de studenten op hun eigen niveau kunnen functioneren.
Zij heeft een stabiliserend tempo in een rustige sfeer, hetgeen herstellend werkt en nieuwe energie aan de studenten geeft op elk niveau.
Zij kan open, helder en systematisch uitleg geven aan spirituele en persoonlijke vragen, welke uitleg de cursisten in en buiten de les in hun dagelijkse leven Zij heeft een kalmerende stem, vooral tijdens de diepe ontspannings- en meditatie oefeningen.

Zij heeft gestudeerd en is gecertificeerd bij het traditionele Himalayan Institute van Yoga Wetenschap en Filosofie, Honesdale, Pensylvania, U.S.A., waar zij 2 jaar (1997-1998) woonde, studeerde en les gaf.

Swami Rama stichtte in 1971 het Himalayan Institute om een brug te slaan tussen de eeuwenoude wijsheid uit het Oosten en de moderne wetenschappelijke benaderingen van het Westen.

LIDMAATSCHAPPEN:

BIJSCHOLING
Voor bijscholing bezoekt zij jaarlijks Workshops/Seminars/Stilte Retraites van het Himalayan Institute in Nederland, België, Engeland, U.S.A. en India of ontvangt zij uit het buitenland leermeesters en docenten in Nederland. De inhoud van de bijscholingen is het beoefenen van Raja Yoga, de Yoga Sutras van Patanjali, enz.